داستان این بازی موضوعی جذابی رو برای یک گیم دارد . با کمی کش مکش در وسط های داستان حتی میتونیم بگیم داستان این بازی توان برابری با غول های این سبک یعنی Prince of persia رو هم داره .
در گیم پلی بازی چیزی که کاملا توی ذوق میزد سایه ها بود . من با یکی از سازنده های بازی صحبت کردم . او گفت که بازی هنوز در اواسط طراحی است و سعی میکنیم تا روی سایه ها بیشتر کار کنیم . Texture ها در بازی زیبا ولی کم جزئیات بودند . گیم پلی بازی واقعا سرگرم کننده است . البته بازی باگ هایی هم داشت که با توجه به زمان عرضه اش میتوان از اونها چشم پوشی کرد . وجود خون هم در بازی 50 -50 بود . یعنی اینکه مثلا اطراف اره های چرخنده و تیغ ها خون دیده میشد ولی دشمنان بازی خون نداشتند ! ( البته سازنده ها میتونن دلیل بیارن که چمیدونم دیو ها خون ندارند و از این حرفا )
سازندگان بازی برای پیش زمینه ی گیمر ها از داستان بازی کتابی رو هم عرضه کردند که به نام همین بازی و در یک جلد عرضه شده .
تاریخ عرضه ی بازی هم رسما نوروز 88 اعلام شده ...اما من طی صحبتی که با سازندگان بازی داشتم گفتند که احتمال زیاد نمیتوانند بازی رو به موقع عرضه کنند و باید شاهد عرضه ی آن در تابستان باشیم .
بازی از لحاظ کیفیت از همه ی بازی های ایرانی سرتر است . امیدواریم این دموی CG که از بازی عرضه شد حداقل در سطح کیفیت با گیم پلی اصلی بازی برابری کند .
امین جان واقعا تاپیک خوبی بود .... خوشحالم که یه نفر حد اقل یه تاپیک درست و حسابی بعد عمری باز کرد !
|