نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali v
آقا خسته نباشی واقعا خوبه من فقط چند تا نظر داشتم
1 بجای کاراکت اصلی می تونی از هما استفاده کنی چون هما تو اساطیر ایران محافظ تخت جمشید هستش و می تونی بهش قدرتای خاص و *** بزاری
2 توی اون زمان بشکه نبوده تو می تونی از آتش کده های کوچیک استفاده کنی
3 برای طراحی منو هم می تونی از المان های اون زمان استفاده کنی
باز هم خسته نباشی با آرزوی روزی که بوتمنم یه بازی تمام سه بعدی توپ ازت ببینم
|
1-بله همونطور كه گفتم اين اسپرايت تمپ بود و بعدا تغيير ميكنه در مورد هما هم بايد روش كار كرد اگه ميتوني يه تصوير گرافيكي از هما گير بيارين تا از روي اون روي اسپرايت كار كنم ممنون!
2-پس معلوم شد داستانو نخوندي(ديدي مچتو گرفتم):D من تو داستان گفتم كه چند سال بعد از زمان حال

3-بله آقاي اميد مرادي دارن زحمت ساخت منو(بكگراند منو)موس پوينتر و دكمه ها(باتن )رو ميشكت انشالله چيز خوبي از آب درمياد!
=========================
نقل قول:
نوشته اصلی توسط secondz
درود
آقا کار خوبیه فقط اونجوری که شما توضیح میدادی میگفتی منوی بسیار زیبا من منوی زیاد قوی ای ندیدم
شما کلی مانوور میتونی بدی
زمین رو تغیر بدید و از سنگ هایی که در تخت جمشید هستش برای کف استفاده کنید زیبا تره
بهتره از چنتا متخصص بازی سازی هم کمک بگبرید که خیلی بهتون میتونه کمک کنه
من با ali v موافقم
بورو تو همین فروم فنائی اونجا میتونن کمکت کنن
اگه خاستی من میتونم برات رو صفحه ی لودینگ کارکنم اگه خاستی یه پ.خ بده
موفق باشی منتظر بازی هستیم
|
در جواب آقا علي هم گفتم كه آقاي اميد مرادي دارن زحمتشو ميكشن(جواب آقا علي رو بخون ميگيري چي ميگم)

در مورد فروم فنايي بله خودمم اونجا هستم و چند تا سوال رو از آقا مهدي و ساير دوستان پرسيدم و جواب هم گرفتم البته يه فكري تو ذهنمه بعدا ميگم بهتون(در مورد اقا مهديه)

در مورد لودينگ هم بهت پ.خ ميدم!ممنون
============
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lio Messi
ممنون ليو جون اميدوارم بزودي نظرات و انتقادات تو دوست خوبم رو هم بشنوم ممنون...
|
=========
در ضمن هركسي كه در هر كاري توانايي داره اگه ميتونه كمك كنه و لطفا سوال نپرسيد ميتونيم ما هم شركت كنيم يانه همينطور در پست اول گفتم هر كسي ميتونه به ما كمك كنه!پس ما منتظريم!