نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad
مرسی
تاپیک واقعا پر بار شده
ولی هر بازی که نقد میکنید قبلش یک تاپیک بزنید اون بازی رو برای دانلود بزارید وبعد توی آخر نقدتون لینک تاپیک رو قرار بدید اینطوری خوب میشه
ممن که کلا خیلی با بازی های موبایل حال می کنم البته یکی نقد بازی Gow2 هم بزاره جالبه
میلاد
|
با سلام خدمت دوستان. اقا میلاد از ما نقد بازی gow را خواسته بود كه ما اونو نقد خواهیم كرد. البته برداشت من از gow بازی god of war هست امیدوارم كه درست فهمیده باشم!! من شك كردم كه نكنه منظور اقا میلاد بازی gears of war هستش!!به هر حال اگه اون بازی هم باشه مشكلی نیست چون میخوام gears of war را هم در اینده نقدش كنم.
خوب اول از همه چند تا عكس از بازی را براتون قرار دادم تا با بازی و منو اصلی ان اشنا بشید. راستش بازی زیاد جالب نیست ولی ارزش بازی كردنو داره . منو اصلی بازی جالب طراحی شده و مراحل بازی هم واقعا زیبا هستن. شما در بازی توانایی upgrade سلاحتان و همچنین جادوهایتان را هم دارید كه این بخش هم جالب هستش. از مشكلات اصلی بازی نبود تنوع در دشمنان و همچنین قول اعصاب خوردكن مرحله اخر هستش اخه این قول خیلی دیر میمیره!! و به طور كلی اعصاب بازیكن را خراب میكنه. از به درد بخورترین جادوهای بازی جادوی سنگ كردن افراد هست كه در طول بازی خیلی به درد میخوره.بازی از مراحل زیادی تشكیل شده و به این زودی ها هم تموم نمیشه!؟! در بازی مثل نسخه كنسولی ان زدن دكمه در لحظه ی درست هم هستش كه میتونین از این روش هم برای كشتن دشمنان استفاده كنید .بازی جالب هست ولی به طور كلی انتظار من از بازی god of war در موبایل خیلی بیشتر از این بود.
لینك تاپیك بازی god of war :
http://www2.bazinama.com/message/thread836.html