نمایش پست تنها
قدیمی May 21, 2008, 15:11   #21 (لینک دایم (Permalink))

Dante_Vergil

Dante_Vergil آواتار ها
موقعیت: In Your Mind
PC Xbox 360 Mobile Wii
پیش فرض WinCatalog 2.4

WinCatalog 2.4

Size: 2 MB
توضیحات:
حتما تا الان با زیاد شدن CD ها و DVD های خودتون و یا اطلاعات زیاد روی هارد دچار مشکل سردرگمی و بی نظمی شده اید و دنبال برنامه ای برای رهایی شما از این مشکلات میگردید این برنامه میتونه راه حل مناسبی برای این مشکل شما باشه و قادر هست به راحترین شکل ممکن از روی اطلاعات شما کاتالوگ تهیه کنه این برنامه یکی از قدرتمندترین برنامه ها در این زمینه محسوب میشه و با امکانات بسیار بالا کار شما رو در قسمت طبقه بندی سی دی ها و اطلاعات و کلکسیون هاتون بسیار راحت میکنه یکی از قابلیتهای مهم این برنامه ساخت فولدر های مجازی در محیط این برنامه هست که به وسیله اون میتونید طبقه بندی خودتون رو دقیقتر و کاملتر انجام بدید با قابلیت سرج بسیار قدرتمند انتخابی مناسب برای کار شما عزیزان محسوب میشه.
بعضی از امکانات مهم این برنامه ( بنا به نوشته های سایت نرم افزار ) :
  1. توانایی ساخت کاتالوگ از یک فولدر در هارد
  2. باز کردن اتوماتیک فایلهای زیپ شده در هنگام اسکن برنامه و ثبت اطلاعات موجود در آنها
  3. ساپورت از فرمتهای ZIP, RAR, SFX RAR و همچنین فایلهای RAR که چند تکه شده اند
  4. اسخراج اتوماتیک اطلاعات موجود در فایلهای MP3 و Html و ثبت اطلاعات آنها در هنگام اسکن
  5. قابلیت پیدا کردن اسم تراک Audio CD از اینترنت و از سایت freedb.org
  6. ساپورت فایلهای ایبوک شما و همچنین فایلهای ویدیویی موجود در کلکسیون شما
  7. قابلیت نوشتن توضیحات شخصی در هر قسمت برنامه و کلکسیونها
  8. قابلیت جستجوی حرفه ای و قدرتمند ( کلمات ترکیبی و ... )
  9. قابلیت دادن گزارش کامل از کاتالوگ شما
  10. قابلیت دادن گزارش به صورت فایلهای Html برای انتشار در اینترنت و یا پرینت
  11. قابلیت دادن گزارش به صورت فایلهای CSV که در برنامه Excel و یا برنامه های دیگه کاربرد دارد
  12. محیطی بسیار ساده و کاربر پسند و همچنین سریع
نکته : این برنامه جوایز زیادی کسی کرده و خود من هم جز افرادی هستم که اطلاعات و تمام آرشیو CD و DVD های خودم رو با این برنامه طبقه بندی و مرتب میکنم
Description:
July 11, 2007 WinCatalog Standard 2.4 is released.

* The issue about disk labels (when Autorun feature was disabled) has been fixed.
* We've also added one more option to the Reports window. Now it is possible to check tree items in X levels deep.
* Terabytes DisplayToday is the time of HUGE volumes. To be up to date WinCatalog can now operate with terabytes! You should not rescan your collections. If any file/folder/volume size is larger that 1 000 GB, the size will be displayed in terabytes (TB).
لينك دانلود :
کد:
http://www.wincatalog.com/download/wincatalogs_setup.exe/wincatalogs_setup.exe
لينك كرك :
کد:
http://rapidshare.com/files/95560157/WinCS.rar
Dante_Vergil آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
[5+]
تبلیغات