مکان فعلی شما : صفحه اصلی | آرشیو اخبار | اخبار بازیها | ساخت مجدد I Am Alive

بازینما

ورود   |   عضویت   |   کمک

ساخت مجدد I Am Alive

• PC
  • PS3
  • X360

کمپانی یوبیسافت در کنفرانس تلفنی دیشب خود اعلام کرد که عنوان I Am Alive با تاخییر کلی مواجه خواهد شد!
بازی برای سال مالی 2011 در نظر گرفته شد.

مدیر یوبیسافت جناب Yves Guilemot تایید کرد که از موتور گرافیکی استفاده شده در ساخت عنوان Splinter Cell: Conviction در ساخت این بازی استفاده خواهد شد.
او گفت: ما تصمیم گرفتیم که بازی را از نو بسازیم پس راه درازی رو به روی ماست، استفاده از انجین گرافیکی SC:C میتواند کمک کند که این عنوان به یک بازی با کیفیت بالا مبدل شود!

I Am Alive برای نخستین بار در کنفرانس E3 2008 معرفی شد، در ابتدا اینگونه بنظر میرسید که ساخت این عنوان پروژه بعدی خانم ریموند پس از عرضه نسخه ابتدایی بازی AC باشد اما بعد مشخص شد که صحت ندارد.

مارس سال گذشته بود که عنوان شد پروژه ساخت این بازی از استدیو DarkWords گرفته شده و به شعبه شانگهای کمپانی یوبیسافت سپرده شده است.

با این حال امروز صبح شعبه فرانسه یوبیسافت تایید کرد که توسعه بازی در کنار ساخت عنوان Beyond Good and Evil 2 ادامه خواهد داشت.
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط SFKOG
جمعه, 15 ژانویه 2010 21:26
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaMaNKaRI;295997
I Am Alive که واسم مهم نیست خدا آخر عاقبت Beyond Good and Evil 2 رو به خیر کنه...
سامان جان شما دیگه چرا...؟؟؟!!!...@-)
با اینکه اصلا دوست ندارم حرفم درست از آب در بیاد ولی لابد سر BG&E2 هم بعد از 2 سال میگن ما تصمیم گرفتیم بازی رو از اول بسازیم چون خوب نبود...8-X (همین الان زبونم رو گاز گرفتم و یاد جمله ی تو امضام افتادم...*-:))
به هر حال امیدوارم که اینطوری نشه...8->
و امیدوارم که I Am Alive حتما تو سال 2011 بیاد...[-o<
واقعا صبر کردن برای بازی های Ubisoft برام خیلی سخته... (چی کار کنم دیگه... شرکت مورد علاقه اس... شدیدا باهاش حال میکنم ولی این تاخیراش میره رو مخم....~x()
مرسی و موفق باشید...:)>-
توسط nero1371
جمعه, 15 ژانویه 2010 09:17
اینها انگار حالشون خرابه!!!!
بازی تا یه جایی میسازن ! پول خرج میکنن بعدش میگن از اول میخواهیم بسازیمش!!!
شاید پول هاشون اضافه کرده!!!!
توسط SaMaNKaRI
جمعه, 15 ژانویه 2010 09:12
کلا یوبی کار یاد گرفته!بازی هارو 2 سال میسازه تازه بعدش میشینه میبینه گند زدن میگه به درد نمیخوره از اول بسازین!!I Am Alive که واسم مهم نیست خدا آخر عاقبت Beyond Good and Evil 2 رو به خیر کنه...
توسط upjek
جمعه, 15 ژانویه 2010 09:01
نقل قول:
نقل قول:
خداییش اولین تریلری که تو E3 2008 دیدم کف کردم...
کف کردی؟ اگه real time بود که کف هیچی من خدمو کفن میکردم! اون CGبود!
توسط SFKOG
پنجشنبه, 14 ژانویه 2010 21:40
ای بابا...
اینا چرا هرچی بازیه توپ دارن رو دوبار دوبار میسازن...؟؟؟!!!
اینهمه تریلر و عکس و داستان تحویل دادن، آخرش میگن باید از اول بسازیمش...!!! خداییش اولین تریلری که تو E3 2008 دیدم کف کردم...
حالا اگه مثل SC:C باشه که وقتی عوض شد خیلی بهتر شد خوبه، ولی به نظر من این چیزایی هم که نشون داده بودن خیلی خوب بود... دیگه نمیدونم چرا اینکارو کردن...؟؟؟!!!
بعدشم میگن سال مالی 2011 یعنی به عبارتی از 1 آپریل 2011 تا 31 مارچ 2012....!!! خدا به خیر بگذرونه...
آخرش به 21 دسامبر 2012 میرسیم و نصف بازی های مورد علاقمون رو هم بازی نکردیم و دنیا تموم میشه...
مرسی از خبر و موفق باشی...
ارسال نظر:
نام کاربری:
دو به علاوه سه؟!:

آخرین بروزرسانی ( پنجشنبه ، 24 دی 1388 ، 21:55 )