مکان فعلی شما : صفحه اصلی | آرشیو اخبار | اخبار بازیها | Bioware علاقه مند ساخت فیلم Mass Effect است!

بازینما

ورود   |   عضویت   |   کمک

Bioware علاقه مند ساخت فیلم Mass Effect است!

• X360
  • PC

کارگردان پروژه ی Mass Effect 2 آقای Casey Hudson اعلام کرد علاقه مند است تا بستری فراهم شود تا بر اساس بازی ME فیلمی هالیوودی ساخته شود اما فعلا برنامه ای در این رابطه ندارند.
کارگردان ME2 اضافه میکند "بدیهی است ما خیلی علاقه داریم برای علاقه مندان به فیلم و هالیوود ME به تصویر کشیده شود."
در ادامه ی صحبت های این فرد با MTV میخوانیم "مهمترین چیز برای ما این است که ما نمی خواهیم تنها یک فیلم بر اساس این بازی ساخته شود بلکه ما میخواهیم فیلمی بزرگ و عالی را از Mass Effect ببینیم"
با این حال Hudson اضافه میکند که فعلا هیچ عجله ای در رابطه با ساختن این فیلم وجود ندارد.
"ما فعلا تنها گزینه ها را بررسی میکنیم اما صبر میکنیم تا مطمعن شویم از عهده ی آنچه که میخواهیم بر خواهیم آمد"
البته بهتر است فعلا به فکر Mass Effect 2 باشیم که تا 4 روز دیگر عرضه میشود!
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط mosen
یكشنبه, 24 ژانویه 2010 15:20
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _ ^ MASTER ^ _;299689
من تا حالا این بازی رو انجام ندادم ولی میخوام اول 2 رو بازی کنم به نظر شما ارزش داره اول 2 رو بعد 1 رو بازی کنم .

اول 1 بعد 2 !

خیلی از اشکالات 1 تو 2 حل شده ! اگر 2 رو بازی کنی بعد بری سراغ 1 ضد حال میخوری ! داستان بازی هم قرو قاطی میشه یه جوراریی ! ضمن اینکه میتونی از سیو هایی که از 1 داری توی قسمت 2ام استفاده کنی ! یعنی شخصیت شپرد رو اونطوری که میخوای بسازی !

در کل حرکتی که میخوای بزنی جالب نیست ! بخصوص که میخوای هر دو تا قسمت رو هم بازی کنی !
توسط lockerr
یكشنبه, 24 ژانویه 2010 14:58
فکر نکنم فیلم خوبی بشه چون هر بازی که از رو فیلمش ساخته میشه خوب در نمیاد فکر کنم برعکسشم همینجوری باشه
توسط _ ^ MASTER ^ _
یكشنبه, 24 ژانویه 2010 12:39
من تا حالا این بازی رو انجام ندادم ولی میخوام اول 2 رو بازی کنم به نظر شما ارزش داره اول 2 رو بعد 1 رو بازی کنم .
توسط neo.x
یكشنبه, 24 ژانویه 2010 11:38
خوشبختانه امروز Mass Effect 2 آمد . اگه فیلمش هم ساخته بشه عالی میشه /
توسط AbolfazlA
شنبه, 23 ژانویه 2010 18:06
Mass Effect یکی از زیباترین بازیهایی بود که من تو این نسل تجربه کردم

بی صبرانه منتظر عرضه شدن این بازی و دیدن دوباره shepherd هستم :d
توسط mosen
شنبه, 23 ژانویه 2010 16:08
عجب ! من میترسم بازار بازی و فیلم به هم گره بخورن !

اونوخت یهو دیدین هالیود هم کنسول داد !! :))
ارسال نظر:
نام کاربری:
دو به علاوه چهار؟!: