در مصاحبه ی جدید تولید کننده ی ارشد عنوان Mafia II، ایشان اینطور بیان کردند که شهر Open-World این بازی بقدری از نظر فنی خوب است که بهتر از همه ی عنواین Open-World می باشد و الگوی جدیدی از نظر جزئیات محیط، در بازی های گردش آزاد به وجود می آورد.
آقای Denby Grace به در مصاحبه ی جدید خود با سایت IncGamers گفت: " دیگر شهر های عناوین Open-World نمی توانند با وجود کیفیت بافت ها ، توجه به جزئیات و تخریب پذیری محیط ما ، به Mafia 2 نزدیک و شبیه شوند" ایشان همچنین از استدیوی سازنده این بازی نیز ستایش هایی را به عمل آورده اند و عنوان کردند "... داستان این بازی ، جزئیات مراحل و شبیه سازی دنیا واقعی یک موفقیت فنی شگفت انگیز برای تیم ما در 2K Czech محسوب میشود.
گفتنی است بر اساس شنیده های گذشته، این بازی قبل از ماه ژوئن امسال عرضه خواهد شد.
منبع
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط A.T.HELLBOY
چهارشنبه, 03 فوریه 2010 12:38
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain Price;303631
اینام که دیگه شورشو درآورن! هی بازیو تاخیر میزنن، هیچ اطلاعاتی دمویی چیزی هم ازش منتشر نمیکنن! امیدوارم بازی ارزش این همه انتظار رو داشته باشه!
قطعا داره شك نكن . شرط مي بندم يه نمره ي توپ ميگيره .
گرافيك و فيزيك و زيبايي محيطش و ... كه خيلي خوبه . ممكن عنوان بهترين گرافيكو به دست بياره اما تا خود بازي و بازي هاي ديگه نياد معلوم نميشه اما يه بازي توپي ميشه .
داستانشم كه بايد قطعا خوب باشه .
توسط sparohavek
سه شنبه, 02 فوریه 2010 19:49
بهترین بازیی که من تو کامپیوتر کردم و تنها بازیی که اشکه منو دراورد مافیا بود.
ولی من مطمئنم که داستانه مافیا 2 عمرا به پای شماره ی یک برسه (شایدم رسید!!!)
ولی من مطمئنم که داستانه مافیا 2 عمرا به پای شماره ی یک برسه (شایدم رسید!!!)
توسط Captain Price
سه شنبه, 02 فوریه 2010 19:18
اینام که دیگه شورشو درآورن! هی بازیو تاخیر میزنن، هیچ اطلاعاتی دمویی چیزی هم ازش منتشر نمیکنن! امیدوارم بازی ارزش این همه انتظار رو داشته باشه!
توسط starkiller
سه شنبه, 02 فوریه 2010 17:50
از تریلرش که معلوم بود خیلی قشنگه ولی بازم تریلر همه چیزو نشون نمی ده !!!
توسط KILLER BOY
سه شنبه, 02 فوریه 2010 17:33
mafia 1 که ende بازی بود=d> اميدوارم 2 شم همينجور باشه;
من که از 1 کلی خاطره دارم اه يادش بخير
((

من که از 1 کلی خاطره دارم اه يادش بخير
(( توسط upjek
سه شنبه, 02 فوریه 2010 14:30
نقل قول:
اصلا تو این مدت یه نسل از گیمر ها رفتن و گیمر های جدید اومدن! هنوز خبری از این بازی نشده!!! آقا مافیا 1 یادمه با ماشین میزاشتی میزدی به جاده این جاده تمومی نداشت که نداشت!!!!!نوشته اصلی توسط old SAM;303409
توقع کمتر از این نباید داشت
با وجود این همه تاخیر بازم خوشحالم که این بازی در برابر رقیبانش قوی ظاهر میشه
? توسط old SAM
سه شنبه, 02 فوریه 2010 13:21
توقع کمتر از این نباید داشت
ارسال نظر: