از همان ابتدای معرفی Alan Wake اعلام شد که این عنوان بر روی PC و X360 عرضه خواهد شد.حتی در مقطعی عده ای به این نتیجه رسیده بودند که گرافیک نسخه ی PC بسیار بهتر از نسخه ی X360 خواهد بود.
اما دیری نپایید که مایکروسافت اعلام کرد Alan Wake در ابتدا بر روی X360 عرضه خواهد شد و سپس آن ها در مورد نسخه ی PC تصمیم میگیرند.
گمانه زنی ها در مورد نسخه ی PC ادامه داشت تا اینکه امروز مایکروسافت رسم اعلام کرد این بازی بر روی PC عرضه نخواهد شد و این نسخه به طور کلی کنسل شده است.
سخنگوی مایکروسافت در مصاحبه ی خود با سایت strategyinformer به تمامی شایعات و امید ها در مورد نسخه ی PC شاهکار رمدی پایان داد.
در بخشی از این مصاحبه میخوانیم :
"ویژگی های بعضی از بازی ها برای کامپیوتر های خانگی مناسب است.اما تعدادی از بازی ها را باید بر روی کاناپه و در مقابل تلویزیون تجربه کرد تا از آن لذت برد.ما در نهایت قانع شدیم که بهترین تجربه ی Alan Wake بر روی کنسول X360 امکان پذیر است.Alan Wake برای X360 ساخته شده است و به همین دلیل ما بر روی نسخه ی X360 آن متمرکز شده ایم"
و در ادامه :
"مایکروسافت و استودیوی Remedy هر دو سابقه ی خوبی در عرضه ی بازی های مختلف بر روی PC دارند.این تصمیم (انحصاری کردن کامل Alan wake ) در جهت هماهنگی هر چه بیشتر این عنوان با پلتفرم اصلی اش میباشد"
در جولای سال گذشته Markus Maki رییس توسعه ی مایکروسافت گفته بود که آن ها تمامی تمرکز خود را بر روی نسخه ی X360 گذاشته اند اما پس از عرضه ی این نسخه برنامه هایی نیز برای PC دارند.
خبر بدی برای PC Gamer ها بود...
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط sauron.heir
شنبه, 06 مارس 2010 19:48
ای بابا حالا مجبورم XboX دوستمو بگیرم ... اون وقت می گن چرا از کنسول بدت می آد
توسط arash360
یكشنبه, 14 فوریه 2010 07:46
واقعا خبر ناراحت کننده ای بود من دلم خوش بود که این بازی واسهpcهم میاد و میتونم بازی کنم
((
در هر صورت به360 دارا به خاطر این بازی قشنگ تبریک و بهps3داران تسلیت میگم
((در هر صورت به360 دارا به خاطر این بازی قشنگ تبریک و بهps3داران تسلیت میگم
توسط nima_atomic
یكشنبه, 14 فوریه 2010 06:47
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Corporal Kane;308248
تنها راه چاره خریدن یه 360 ناقابله!
البته من نمیدونم . شاید برای pc هم بعدا بیاد. ولی وقتی تابستون امسال دیدم دیگه نمیشه همه ی بازی های خوب خوبو رو pc بازی کرد رفتم یه xbox گرفتم . باور کنید خیلی راحت میشین . وقتی یه بازیه معمولی بیاد واسه pc میخرین. وقتی هم یه بازی که ارزش 5 تومن داشته باشه میاد واسه 360 میخرینش.
البته من نمیدونم . شاید برای pc هم بعدا بیاد. ولی وقتی تابستون امسال دیدم دیگه نمیشه همه ی بازی های خوب خوبو رو pc بازی کرد رفتم یه xbox گرفتم . باور کنید خیلی راحت میشین . وقتی یه بازیه معمولی بیاد واسه pc میخرین. وقتی هم یه بازی که ارزش 5 تومن داشته باشه میاد واسه 360 میخرینش.
اگه اینطوری باشه که pc باید تا الان جمع شده باشه و این که gamer های که به pc علاقه دارن تعصب دارن و ازش نمیگزرن و کی میگه نمیشه بازی خوب خوب رو pc انجام من یه مثال رو میزنم اون چیزی نیست جز world of war craft خوب این عزیز دل چشه مگه ؟؟؟؟ x(
این همه بازی رو pc انجام میشه داد حرفت منطقی نیست
توسط Corporal Kane
شنبه, 13 فوریه 2010 16:52
تنها راه چاره خریدن یه 360 ناقابله!
توسط Hedi-GAS
شنبه, 13 فوریه 2010 14:35
نقل قول:
خوب این هم می تونه روشی باشه که PC gamer ها رو ترغیب به خرید 360 بکنه، هم یه جور هایپ باشه...نوشته اصلی توسط Looloo;307802
این کار Microsoft واقعا زشت هستش.
حالم از این کارا به هم میخوره.مثل آدم از اوّل میگفت انحصاریه 360 هستش.نه اینکه بیاد دل همه رو آب کنه بعد بگه برا PC عرضه نمیکنیم.[-X[-(
حالم از این کارا به هم میخوره.مثل آدم از اوّل میگفت انحصاریه 360 هستش.نه اینکه بیاد دل همه رو آب کنه بعد بگه برا PC عرضه نمیکنیم.[-X[-(
مثلا ً PC gamer ـی که تا دیروز برای این بازی سر و دست می شکونده، امروز نمی تونه بیاد بگه "این بازی کنسولی ـه" یا مثلاً "من از اول امیدی بهش نداشتم" ... اینه که به جورایی برای حفظ آبروی خودش هم که شده از بازی تعریف می کنه:d
توسط B.F.M.V
شنبه, 13 فوریه 2010 13:48
بايد از اول انحصاري معرفي ميشد
اصلا دليل قانع كننده اي نيست. يعني ALAN WAKE رو حتما باید روی کاناپه و در مقابل تلویزیون تجربه کنيم و ازش لذت ببريم.
تسليت به PC GAMER ها
اصلا دليل قانع كننده اي نيست. يعني ALAN WAKE رو حتما باید روی کاناپه و در مقابل تلویزیون تجربه کنيم و ازش لذت ببريم.
تسليت به PC GAMER ها
توسط A.T.HELLBOY
شنبه, 13 فوریه 2010 09:37
انگار ديگه داره به پي سي باز ها خيلي ظلم ميشه يا بازي دير براش مياد يا اصلا نمياد . انگار ديگه مجبورم برم يه ايكس باكس بگيرم كه از دست اين همه مشكلات رها شم . 4 ماه براي عرضه يه بازي برا پي سي نسبت به نسخه كنسولي زمان كوتاه و كمي هستش ؟
توسط God of Game
جمعه, 12 فوریه 2010 20:05
کلآ نمیشه زیاد به حرفهای مایکروسافت در مورد انحصاری بودن این بازی یا عرضه شدنش برای PC اعتماد کرد !! الان دیگه فقط زمان همه چیز رو مشخص میکنه !! ( حکایت همون Conviction که من میگم بعده ها برای PS3 هم میاد !! ) در کل باید گفت Alan Wake بازی ای نیست که بشه گفت به قطعیت برای PC نمیاد اما شاید با یه فاصله ی کوتاه زمانی نسبت به عرضه ی نسخه ی کنسولی عرضه بشه مثل AC II.
توسط DevilMayCry
جمعه, 12 فوریه 2010 18:09
نقل قول:
ببین من منظورم این نبود که اگه رو pc بیاد واسه سونی خوبه. . .منظورم اینه که اگه رو pc نیاد واسه MS و فروش 360 خوبه.چون این خودش یه دلیل میشه برا خریدن 360.مثل heavy rain که دلیلیه برای خریدنه ps3 اوکی؟نوشته اصلی توسط nima_atomic;307839
ای بابا معلومه دیگه از اونور رو ویندوز سود میکنه اصلا و ابدا اینجوی نیست چون شما فکر میکنی چرا میرن کنسول میخرن؟؟ چون خیلی از اون هایی که کنسول دارن نمیتونن pc داشته باشن که بتونن این بازی رو انجام بدن
................................................نتیجه گیری اخلاقی........................................
1.این که اگه باری pc بیاد برای sony خوبه توهمی بیش نیست:-j
2.اگه برای pc بیاد بازم روی ویندوزش شود میکنه و بارش خوبهl-)
................................................نتیجه گیری اخلاقی........................................
اگه رو pc میومد دیگه کسی که pc داشت نمی رفت واسه این بازی 360 بگیره.
راستی یه ذره جمله بندیت گنگه. . .
توسط XENON
جمعه, 12 فوریه 2010 17:31
تجربه ثابت کرده اگر مایکروسافت از اول با قاطعیت بگه بازی X انحصاریه پس واقعاً انحصاریه مثل Gears 2
ولی در مورد این بازی کاملاً مشخصه که با کمی تاخیر برای PC عرضه میشه.
ولی در مورد این بازی کاملاً مشخصه که با کمی تاخیر برای PC عرضه میشه.
توسط nima_atomic
جمعه, 12 فوریه 2010 17:18
نقل قول:
ای بابا معلومه دیگه از اونور رو ویندوز سود میکنه اصلا و ابدا اینجوی نیست چون شما فکر میکنی چرا میرن کنسول میخرن؟؟ چون خیلی از اون هایی که کنسول دارن نمیتونن pc داشته باشن که بتونن این بازی رو انجام بدننوشته اصلی توسط DevilMayCry;307826
الان این بازی داره با سونی زقابت می کنه.چون قبلا که رو pc می خواست بیاد خیلی از ps3 بازها اونو رو pc می رفتن مثل من!ولی الان یا باید 360 بخرن یا بازی نکنن.من که خودم ps بازم به طرفداران 360 تبریک می گم.واقعا بازی قشنگیه.دلم سوخت که نمی تونم بازی کنم. . .!
توسط DevilMayCry
جمعه, 12 فوریه 2010 16:42
الان این بازی داره با سونی زقابت می کنه.چون قبلا که رو pc می خواست بیاد خیلی از ps3 بازها اونو رو pc می رفتن مثل من!ولی الان یا باید 360 بخرن یا بازی نکنن.من که خودم ps بازم به طرفداران 360 تبریک می گم.واقعا بازی قشنگیه.دلم سوخت که نمی تونم بازی کنم. . .!
توسط Томми
جمعه, 12 فوریه 2010 16:29
واقعاً شما به این تبلیغات توجه میکنید ؟!
اینو مطمئن باشید بازی برای PC هم منتشر خواهد شد, با کمی (یا شاید هم بیشتر از کمی) تاخییر.
اینو مطمئن باشید بازی برای PC هم منتشر خواهد شد, با کمی (یا شاید هم بیشتر از کمی) تاخییر.
توسط Looloo
جمعه, 12 فوریه 2010 16:02
این کار Microsoft واقعا زشت هستش.
توسط Hedi-GAS
جمعه, 12 فوریه 2010 15:45
نقل قول:
به به. چه دليل قانع كننده اي بود واقعاً!نقل قول:
"ویژگی های بعضی از بازی ها برای کامپیوتر های خانگی مناسب است.اما تعدادی از بازی ها را باید بر روی کاناپه و در مقابل تلویزیون تجربه کرد تا از آن لذت برد.ما در نهایت قانع شدیم که بهترین تجربه ی Alan Wake بر روی کنسول X360 امکان پذیر است.Alan Wake برای X360 ساخته شده است و به همین دلیل ما بر روی نسخه ی X360 آن متمرکز شده ایم"
نقل قول:
چه ربطي به عمو بيل ـه بيچاره داره؟:dنقل قول:
پ.ن 2 : عمو بيل . . . 

توسط H O S S E I N
جمعه, 12 فوریه 2010 14:30
سلام و درود بر يگانه كمپاني زور چپوني عالم بشريت . . .
اگر دلتون هواي AW كرده يا قلبتون به عشق AW مي تپه ! راهي جزء خريد x360 ندارين ! ما كه اجبارتون نكرديم
پ.ن 1 : بسوزه پدر چشم هم چشمي :-"
اگر دلتون هواي AW كرده يا قلبتون به عشق AW مي تپه ! راهي جزء خريد x360 ندارين ! ما كه اجبارتون نكرديم
پ.ن 1 : بسوزه پدر چشم هم چشمي :-"

نقل قول:
نميشه ابراز دلتنگي كرد :-"نقل قول:
چه ربطي به عمو بيل ـه بيچاره داره؟

توسط hamid_launcher
جمعه, 12 فوریه 2010 14:18
آخ جون !! من خدا خدا میکردم برای PC نیاد ! نه اینکه ضد PC باشم اتفاقا برعکس ! اما چنین عنوان انحصاری بزرگی که X360 میخواد بده بیرون اگه رو PC میزدند ارزش X360 رو پایین می آوردند. مخصوصا اینکه میخواد با Heavy Rain رقابت کنه !!
توسط mosen
جمعه, 12 فوریه 2010 13:59
مشت محکم مایکروسافت بر دهان دنیا دوستی !!
)
دوستان یه خبر دیگه هم هست که بد نیست بدونید ، چند وقت پیش خبرش در اومد که ارتش آمریکا مقدار قابل توجهی 360 میخواسته از مایکرو بخره تا بواسطه بازیهای شبیه ساز جنگ به آموزشش سربازهاشون بپردازن ( در حال حاظر این کار توسط PC های 1000$ ـی انجام میشه ! ) و مایکرو میتونست سود خوبی روی این معامله داشته باشه ! ولی این پیشنهاد رو رد کرد !
Why the Army Doesn’t Train on Xboxes | Danger Room | Wired.com
tnx Micro !! :d
)دوستان یه خبر دیگه هم هست که بد نیست بدونید ، چند وقت پیش خبرش در اومد که ارتش آمریکا مقدار قابل توجهی 360 میخواسته از مایکرو بخره تا بواسطه بازیهای شبیه ساز جنگ به آموزشش سربازهاشون بپردازن ( در حال حاظر این کار توسط PC های 1000$ ـی انجام میشه ! ) و مایکرو میتونست سود خوبی روی این معامله داشته باشه ! ولی این پیشنهاد رو رد کرد !
Why the Army Doesn’t Train on Xboxes | Danger Room | Wired.com
tnx Micro !! :d
ارسال نظر: