مکان فعلی شما : صفحه اصلی | آرشیو اخبار | اخبار بازیها | Evan Wells: خرید PS3 بخاطر GOW III !!

بازینما

ورود   |   عضویت   |   کمک

Evan Wells: خرید PS3 بخاطر GOW III !!

• PS3

عنوان بزرگ و فوق العاده God of war III در تاریخ 16 مارس سال جاری بصورت رسمی برای PS3 ریلیز خواهد شد.
گرافیک فوق العاده بالا, باس های هیجان انگیز, اتمسفر گیرا و حماسه ای و... انتظار برای اندک باقیمانده تا عرضه بازی را بسیار دشوار میکند.
اوان ولز از استدیو ناتی داگ یکی از دست اندرکاران و سازندگان عنوان بزرگ Uncharted II به تازگی بازی را به پایان رسانده و در این مورد جز تعریف و تمجید چیز دیگری نگفت تا آنجا که مردم را برای تجربه بینظر از این عنوان به خرید کنسول PS3 دعوت کرد...
اوان در تویتر خود چنین گفت: شب گذشته GOW III را به پایان رساندم, حیرت انگیزه!!, اگر شما دارنده کنسول PS3 میباشید هیچ دلیلی مبنی بر عدم تهیه این عنوان وجود نخواهد داشت و اگر PS3 ندارید شما باید برای تجربه GOW III یک دستگاه PS3 تهیه کنید!"

از آنجایی که عنوان Uncharted II نیز بازی فوق العاده و حماسه ای بزرگ محصوب میشود و این بیانه توسط یکی از کارکنان استدیو ناتی داگ سازنده این عنوان مطرح شده است بی شک باید منتظر یکی از بزرگترین عناوین یا شاید هم بزرگترین عنوان PS3 تاکنون باشیم...
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط babak4you
سه شنبه, 09 مارس 2010 21:37
من که تو امضام گفته بودم ((من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لارم است.))
توسط XviperX
یكشنبه, 07 مارس 2010 20:17
دوست عزيز هنوز نيومده شما از كجا فهميدي رو اسليم مشكل داره؟!!!
شايعه سازي نكن!
توسط ali_rostami_18
جمعه, 05 مارس 2010 03:51
باورتون می شه واسه gow 3 رفتم یه ال سی دی Sony Bravia X450 / 46"INC خریدم ؟ البته یه ال سی دی 32 " سونی داشتم ولی واسه gow که بهترین باید بهترین ها رو ذاشته باشی .

در ضمن من شنیدم که gow 3 در ps3 slim مشکل پیدا می کنه . ولی در ps3 fat راحت اجرا می شه . خوشبحال ما که ps3 fat داریم . کسانی که slim دارید دلتان بسوزه :D
توسط kratos love
پنجشنبه, 04 مارس 2010 22:59
من که دیگه صبرم تموم شده.......
توسط ali_rostami_18
پنجشنبه, 04 مارس 2010 14:16
نگران نباشید . اینقدر زیاد تولید می شه که به همه برسه :D
توسط lockerr
پنجشنبه, 04 مارس 2010 11:33
امیدوارم با اومدن این بازی به ایران مثل heavy rain نشه که تعداد اون کم بیاد یا اصلا پیدا نشه
ولی به هر حال این بازی فوق العاده هست
توسط B.F.M.V
پنجشنبه, 04 مارس 2010 11:17
ممنون بابت خبر.
خب GOW III از هر لحاظ کامله.
وتنها کاری که میشه انجام داد تا این شاهکار رو بازی کنی خرید PS3 اونم از نوع FAT (چون FAT ابهت داره مث کریتوس(شوخی))
توسط Hedi-GAS
پنجشنبه, 04 مارس 2010 07:22
ممنون بابت خبر. خوب البته اين طبيعي بود:d
نقل قول:
نقل قول:
معمولا بین سازنده ها یه حس رقابت و یا میشه گفت به نوعی حسودی وجود داره و از هم دیگه تعریف نمیکنن...و به ندرت یه همچین چیزی پیش میاد ..... gowIII باعث این حرکت شد............
نمي خوام گير الكي بدم ها... ولي دقيقا‌ ً U2 هم همچين جرياني داشت:d (تعريف IW و ... از بازي)
توسط 00018211@laser
چهارشنبه, 03 مارس 2010 23:44
in the end
there will be only gow III
for the
game of the year
ps3-gow3.jpg
معمولا بین سازنده ها یه حس رقابت و یا میشه گفت به نوعی حسودی وجود داره و از هم دیگه تعریف نمیکنن...و به ندرت یه همچین چیزی پیش میاد ..... gowIII باعث این حرکت شد............
وقتی یکی از سازندگان uncharted II که به نظر من بزرگترین عنوان ps3 تا به امروزه.........میاد و بازی رو حیرت انگیز و تو صیف نشدنی خطاب میکنه.......یعنی شاهکار به توان 2......
یاد اون مثال قدیمی افتادم که میگفت دزدی که از دزد بزنه شاه دزده......:d
ارسال نظر:
نام کاربری:
دو به علاوه چهار؟!: