SVP شرکت THQ آقای Danny Bilson اعلام کرد که نسخه ی بعدی عنوان Red Faction در ماه مارچ سال آینده روانه ی بازارهای جهانی خواهد شد .
آقای Bilson در مصاحبه ای که با سایت Joystiq اعلام کردند که نسخه ی بعد پیوندی بین دو نسخه ی اول و عنوانی که چندی پیش با نام Guerrilla عرضه شد ، است .
آقای Bilson می گوید : « عنوان جدید در مکانی کاملا جدید اتفاق می افتد ، اما تا حدودی نیز شبیه به Red Faction های قدیمی است چرا که 80% از بازی در زیر زمین رخ می دهد . »
چندی پیش THQ اعلام کرده بود که نسخه ی جدیدی از Red Faction در سال مالی آینده خواهد آمد هم چنین اعلام کرده بود اطلاعات بیشتر در مورد این بازی در E3 که ماه ژوئن امسال برگذار می شود ، منتشر خواهد شد .
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط Ashkan
جمعه, 12 مارس 2010 08:04
به نظر من هم تنها نکته ی مثبت بازی تخریب واقعا فوق العادش بود ولی اکشن بازی واقعا کسل کننده بود و مراحل هم که اصلا چنگی به دل نمی زد . RF یه عنوان متوسط بود ولی امیدوارم از پتانسیل این بازی بیشتر استفاده بشه .
توسط pro gamer60
جمعه, 12 مارس 2010 07:27
به نظر من بازی زیاد جالبی نبود . مجله بازی نما که امتیاز خوبی بهش نداده بود. تو نقدش هم زیاد ازش تعریف نکرده. من که بازی را نصفه ولش کردم.
توسط Urike
جمعه, 12 مارس 2010 07:20
من این بازی رو تو Pc بازی کردم خیلی بلحال بود هر چیزیو بخوای (بجز کوها ) رو می تونی خراب کنی اسلحه هاشم خیلی باحالن امیدوارم نسخه بعدیش هم خوب باشه
توسط God of Game
پنجشنبه, 11 مارس 2010 20:12
من به شخصه از این بازی خیلی خوشم اومد ! الانم خوشحال شدم که نسخه ی دومش ههم در راهه ! از چیزی که خیلی تو بازی باهاش حال میکردم محیط تخریب پذیرش بود که هر چیو که دلت میخواست با پتک میاوردی پایین ! از یه تخته سنگ بگیر تا یه خونه ی سیمانی !
پ.ن: اشکان عکس وسط باشه قشنگتره ! :d
پ.ن: اشکان عکس وسط باشه قشنگتره ! :d
ارسال نظر: