امروز NPD با منتشر کردن آمار مربوط به ماه February باعث تعجب همگان شد.
در این ماه سونی با عرضه ی بازی های انحصاری پر سر و صدا و بزرگ مثل Heavy Rain و MAG توجه رسانه ها را به خود جلب کرده بود.
نینتندو نیز با همان روند همیشگی به کار خود ادامه می داد و امیدوار بود طبق معمول پرفروش ترین کنسول این ماه شود.
اما این X360 بود که توانست پرفروش ترین کنسول خانگی این ماه باشد و دو رقیب خود را کنار بزند!این برای اولین بار طی 3 سال گذشته است که این کنسول توانسته در مکان اول قرار بگیرد!
با هم آمار فروش سخت افزار های این ماه را می بینیم :
- Nintendo DS 613.2K
- Xbox 360 422.0K
- Wii 397.9K
- PlayStation 3 360.1K
- PSP 133.4K
- PlayStation 2 101.9K
- BioShock 2 (360) / Take 2 Interactive / 562,900
- New Super Mario Bros. Wii (Wii) / Nintendo of America / 555,600
- Call of Duty: Modern Warfare 2 (360) / Activision Blizzard / 314,300
- Just Dance (Wii) / Ubisoft / 275,400
- Sports Resort w/ Wii Motion Plus (Wii) / Nintendo of America / 272,500
- Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3) / Activision Blizzard / 252,800
- Mass Effect 2 (360) / Electronic Arts / 246,500
- Dante's Inferno: Divine Edition (PS3) / Electronic Arts / 242,500
- Dante's Inferno (360) / Electronic Arts / 224,700
- Heavy Rain (PS3) / Sony / 219,300
نظر (پست های کاربران مهمان قبل از تایید نمایش داده نمیشوند):
توسط SaMaNKaRI
یكشنبه, 14 مارس 2010 12:27
نقل قول:
من موندم این هم داستان بافی برای چیه!نقل قول:
خیلی آمار جالبی هست !!!! البته منطقی به نظر نمیرسه ! چند سوال اساسی در این بین وجود داره که در مورد این آمار !!!! مطرح هست : ............................. اول اینکه چه عاملی باعث افزایش فروش الکی 360 شده ؟ چون در عالم واقعیت ، هیچ پدیده ای الکی رخ نمیده ، پس باید دید وقتی که هیچ حرکتی در جهت افزایش فروش 360 انجام نشده ، سپ کدوم عامل فروش 360 رو به یک باره حتی از Wii هم بیشتر کرده !!!!! ................................... دوم اینکه پرفروش ترین بازی شده BioShock نسخه ی 360 . فرض میکنیم که حقیقت هم همینه ! پس به این نتیجه میرسیم که Bioshock بازی خیلی خوبی بوده و آمریکایی ها هم علاقه مند به این بازی اند . سوال جالبی که مطرح میشه اینه که پس چرا نسخه ی PS3 بازی اصلا در بین 10 تا نیست ؟؟؟؟؟ یعنی با توجه به آمار ، فروش یک بازی شاهکار (bioshock2) روی یک پلتفرم خیلی خیلی بیشتر از یک پلتفرمه دیگه بوده !!! که امری غیر طبیعی میزنه . چه عاملی وجود داشته که فروش Bioshock2 رو روی PS3 این قدر پایین آورده !؟ حتما جواب میدید Heavy Rain . فرض کنیم این طور باشه . یعنی Heavy Rain تونسته کاری کنه ، بازی ای که روی 360 کلی فروش داشته ، روی PS3 چند برابر کمتر فروش داشته باشه ! پس یعنی اقبال عمومی PS3 دارها به خرید Heavy Rain بوده ! اما آمار فروش Heavy Rain چند برابر کمتر از فروش Bioshock هست . به علاوه اگر Heavy تونسته کاری کنه فروش BioShock خیلی پایین بیاد روی PS3 ، پس یعنی پر طرفدار تر از Bioshock بوده ! پس چرا این طرفدار ها هیچ تاثیری در آمار فروش کنسول ها و بازی ها نداشته اند !؟!؟!؟! .................................................. ... و سوم هم اینکه چرا مایکروسافت هیچ بازی ای رو با قاعده ی بازی ، بازی نمیکنه و همیشه دنبال اجرای بازی های پشت پرده و سیاسی هست ؟ هر کسی که کوچکترین آشنایی با آمار داشته باشه ، به راحتی میفهمه که این آمار در شرایط خیلی خاص رخ میده . و در حالت طبیعی ، هیچ عامل طبیعی ای نمیتونه این آمار رو تولید کنه ! پس میمونه عوامل غیر طبیعی .
پست شما رو میشه تو یه جمله خلاصه کرد :
مایکروسافت به NPD پول داده تا آمار غیر واقعی تولید کنه!
بعد این وسط نینتندو و سونی هم که اصلا از دستگاه های شیپ شده ی خودشون خبر ندارند...:d پس برای رضای خدا سکوت کردن!ولی شما چون فرد شجاعی هستی برای اولین بار تو جهان حاضر شدی از جون خودت بگذری و با شیطان بزرگ مبارزه کنی و اینجا حقایق رو واسه ما شفاف سازی می کنی!
نظریات واقعا جالبی میدین...
سریال 24 تاثیر گذاشته انگار! توسط mosen
یكشنبه, 14 مارس 2010 11:41
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Code.Snake;321595
خیلی آمار جالبی هست !!!! البته منطقی به نظر نمیرسه ! چند سوال اساسی در این بین وجود داره که در مورد این آمار !!!! مطرح هست : ............................. اول اینکه چه عاملی باعث افزایش فروش الکی 360 شده ؟ چون در عالم واقعیت ، هیچ پدیده ای الکی رخ نمیده ، پس باید دید وقتی که هیچ حرکتی در جهت افزایش فروش 360 انجام نشده ، سپ کدوم عامل فروش 360 رو به یک باره حتی از Wii هم بیشتر کرده !!!!! ................................... دوم اینکه پرفروش ترین بازی شده BioShock نسخه ی 360 . فرض میکنیم که حقیقت هم همینه ! پس به این نتیجه میرسیم که Bioshock بازی خیلی خوبی بوده و آمریکایی ها هم علاقه مند به این بازی اند . سوال جالبی که مطرح میشه اینه که پس چرا نسخه ی PS3 بازی اصلا در بین 10 تا نیست ؟؟؟؟؟ یعنی با توجه به آمار ، فروش یک بازی شاهکار (bioshock2) روی یک پلتفرم خیلی خیلی بیشتر از یک پلتفرمه دیگه بوده !!! که امری غیر طبیعی میزنه . چه عاملی وجود داشته که فروش Bioshock2 رو روی PS3 این قدر پایین آورده !؟ حتما جواب میدید Heavy Rain . فرض کنیم این طور باشه . یعنی Heavy Rain تونسته کاری کنه ، بازی ای که روی 360 کلی فروش داشته ، روی PS3 چند برابر کمتر فروش داشته باشه ! پس یعنی اقبال عمومی PS3 دارها به خرید Heavy Rain بوده ! اما آمار فروش Heavy Rain چند برابر کمتر از فروش Bioshock هست . به علاوه اگر Heavy تونسته کاری کنه فروش BioShock خیلی پایین بیاد روی PS3 ، پس یعنی پر طرفدار تر از Bioshock بوده ! پس چرا این طرفدار ها هیچ تاثیری در آمار فروش کنسول ها و بازی ها نداشته اند !؟!؟!؟! ..................................................... و سوم هم اینکه چرا مایکروسافت هیچ بازی ای رو با قاعده ی بازی ، بازی نمیکنه و همیشه دنبال اجرای بازی های پشت پرده و سیاسی هست ؟ هر کسی که کوچکترین آشنایی با آمار داشته باشه ، به راحتی میفهمه که این آمار در شرایط خیلی خاص رخ میده . و در حالت طبیعی ، هیچ عامل طبیعی ای نمیتونه این آمار رو تولید کنه ! پس میمونه عوامل غیر طبیعی .
360 همیشه فروش بازیهاش عالی بوده ! این ماه بین 20 بازی برتر 6 بازی برای 360 بوده و 6 بازی برای PS3 با این تفاوت که 4 بازی از 10 بازی برتر ماه برای 360 بودن !
اینکه بایوشاک 2 پر فروش ترین بازی ماه شده روی 360 عجیب نیست ( البته میتوسنت پر فروش ترین نشه ، مثلاً یه بازی Wii بشه پر فروش ترین ، ولی فروش این بازی در همین حدود می بود در هر صورت ) چون 360 کنسولی هست که اکثر بازی های مالتی پلتفرم بهتر روش فروش میرن ! بعلاوه بایوشاک هم یه بازی FPS هست که باز طرفداران این سبک بازی روی 360 بیشتر هستن و میشه دید که L4D2 هم تو ماه اولش 500 هزار نسخه فروش داشت روی 360 ( به تنهایی ) و یا MW2 روی 360 و در آمریکا بیش از 2 برابر نسخه PS3 فروش داشته و ....
علاوه بر اینها بایوشاک حدود 1 سال انحصار زمانی 360 بوده پس قاعدتاً فنهای بیشتری روی 360 داره !
باقی عوامل و ... هم از قبیل انحصاری های 360 در سال جاری و نتال و تخفیف های مقطعی مایکروسافت روی 360 ( که برای نمونه بین 13 تا 18 مارچ اگر اشتباه نکنم مدل آرکید رو با قیمت 130$ میدن تو کانادا و یا مثلاً تو بهار باندل Forza motorsport 3 & Halo 3 : ODST رو به همون قیمت 300$ یا قیمت یه الیت معمولی میدن تو بازار و ... ) باعث میشن که همواره خوب فروش کنه !
این فروش شانسی نیست ! مایکرو کارش رو بلده !

توسط Code.Snake
یكشنبه, 14 مارس 2010 10:31
خیلی آمار جالبی هست !!!! البته منطقی به نظر نمیرسه ! چند سوال اساسی در این بین وجود داره که در مورد این آمار !!!! مطرح هست : ............................. اول اینکه چه عاملی باعث افزایش فروش الکی 360 شده ؟ چون در عالم واقعیت ، هیچ پدیده ای الکی رخ نمیده ، پس باید دید وقتی که هیچ حرکتی در جهت افزایش فروش 360 انجام نشده ، سپ کدوم عامل فروش 360 رو به یک باره حتی از Wii هم بیشتر کرده !!!!! ................................... دوم اینکه پرفروش ترین بازی شده BioShock نسخه ی 360 . فرض میکنیم که حقیقت هم همینه ! پس به این نتیجه میرسیم که Bioshock بازی خیلی خوبی بوده و آمریکایی ها هم علاقه مند به این بازی اند . سوال جالبی که مطرح میشه اینه که پس چرا نسخه ی PS3 بازی اصلا در بین 10 تا نیست ؟؟؟؟؟ یعنی با توجه به آمار ، فروش یک بازی شاهکار (bioshock2) روی یک پلتفرم خیلی خیلی بیشتر از یک پلتفرمه دیگه بوده !!! که امری غیر طبیعی میزنه . چه عاملی وجود داشته که فروش Bioshock2 رو روی PS3 این قدر پایین آورده !؟ حتما جواب میدید Heavy Rain . فرض کنیم این طور باشه . یعنی Heavy Rain تونسته کاری کنه ، بازی ای که روی 360 کلی فروش داشته ، روی PS3 چند برابر کمتر فروش داشته باشه ! پس یعنی اقبال عمومی PS3 دارها به خرید Heavy Rain بوده ! اما آمار فروش Heavy Rain چند برابر کمتر از فروش Bioshock هست . به علاوه اگر Heavy تونسته کاری کنه فروش BioShock خیلی پایین بیاد روی PS3 ، پس یعنی پر طرفدار تر از Bioshock بوده ! پس چرا این طرفدار ها هیچ تاثیری در آمار فروش کنسول ها و بازی ها نداشته اند !؟!؟!؟! ..................................................... و سوم هم اینکه چرا مایکروسافت هیچ بازی ای رو با قاعده ی بازی ، بازی نمیکنه و همیشه دنبال اجرای بازی های پشت پرده و سیاسی هست ؟ هر کسی که کوچکترین آشنایی با آمار داشته باشه ، به راحتی میفهمه که این آمار در شرایط خیلی خاص رخ میده . و در حالت طبیعی ، هیچ عامل طبیعی ای نمیتونه این آمار رو تولید کنه ! پس میمونه عوامل غیر طبیعی .
توسط Ashkan
شنبه, 13 مارس 2010 18:14
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezasos;321411
یا این امار الکیه یا مربوط به یه منطقه خاصه مثل امریکا من که فکر میکنم مایکروسافت npd رو هم خریده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط god of war iii;320929
کل فروش تو ایران بوده
واقعا متاسفم .
دوست من شما واقعا فکر میکنی NPD مثل ( عمو محمود ) آمار دروغ میده به خورد مردم کل دنیا ؟؟؟؟؟؟؟ :-j
دوست عزیز شما هم مثل اینکه ایرانو کل دنیا می دونی
نقل قول:
انتظار من از بازی ای مثل HR که این همه تبلیغات براش شد واین همه سونی روش مانور داد فروش در حد MW2 و یا بازی های انحصاری دیگه ی سونی مثل MGS4 و یا Uncharted 2 بود .نقل قول:
نمي فهمم يعني چي؟! اتفاقآ فروش خيلي خوب بوده با توجه به سبك بازي. كسي انتظار فروش مثل MW2 كه نداشته...
دوستان بازی تا الان موفق نبوده و این چیزی که باید گفت .
پ.ن : دوستان در شاهکار بودن این عنوان هیچ شکی نیست .
توسط rezasos
شنبه, 13 مارس 2010 17:57
یا این امار الکیه یا مربوط به یه منطقه خاصه مثل امریکا من که فکر میکنم مایکروسافت npd رو هم خریده
توسط Hedi-GAS
جمعه, 12 مارس 2010 10:10
نقل قول:
نمي فهمم يعني چي؟! اتفاقآ فروش خيلي خوب بوده با توجه به سبك بازي. كسي انتظار فروش مثل MW2 كه نداشته...نقل قول:
البته قرار گرفتن HR در رده ی دهم با توجه به اینکه بازی انحصاریه زیاد عجبیب نیست .
توسط SaMaNKaRI
جمعه, 12 مارس 2010 09:46
از این بحث ها که بگذریم Bioshock 2 هم سورپرایزمون کرد!واقعا فروش خوبی داشته...
توسط Hadi117
جمعه, 12 مارس 2010 08:35
اگه تازه این شروعش باشه میتونیم منتظر یه سال طوفانی برای 360 باشیم! مخصوصا این که هنوز بهترین بازی های 360 تابحال (از نظر خودم) هنوز عرضه نشدن. مثل Halo Reach - Splinter cell- Fable 3 و البته یادمون نره که ناتال هم هنوز عرضه نشده. =>ماکروسافت آس های زیادی در دست داره.:d => ماکروسافت امسال میترکونه :d
توسط PersianDuck
جمعه, 12 مارس 2010 08:13
Aaron Greenberg در Twitter اعلام کرده که این ماه " بهترین ماه فوریه در تاریخ Xbox360 می باشد "
توسط SaMaNKaRI
جمعه, 12 مارس 2010 08:12
نقل قول:
به نظرم بیشتر از این عواملی که گفتی بهتر بودن اکثر عناوین مولتی روی X360 بیشترین تاثیر رو داشته!چون تو فبریه انحصاری که نداشت مایکرو!خبر جنجالی هم که نداشت!کاهش قیمت هم نداشت!خلاصه من نمیتونم درک کنم...:dنقل قول:
واقعا تعجب بر انگیزه !!!! فکر می کنم با عرضه ی HR همه انتظار داشتن فروش PS3 خیلی خیلی زیاد بشه ولی من فکر میکنم با عملکرد عالی مایکروسافت در زمینه ی شبکه ی XBL و هم چنین مولتی کردن برخی از عناوین PS3 مایکروسافت توانست سونی را جا بگذارد و به این فروش قابل توجه دست پیدا بکند .
-
نقل قول:|به نظرتون به 1 میلیون نسخه میرسه...؟:dنقل قول:Heavy Rain (PS3) / Sony / 219,300
توسط mosen
جمعه, 12 مارس 2010 08:00
خب شروع خوبی هست برای 2010 !! :d
هنوز خیلی از عناوین بزرگ 360 در سال 2010 نیومدن و 360 رکورد میزنه :d باندل های MW2 و ME2 کار خودشون رو کردن انگار !! میمونه باندل FFXIII و باندل جذاب Halo 3 : ODST & Forza Motorsport 3 که بهار میاد !! امسال باندل بارون میشه بازار !! :d
هنوز خیلی از عناوین بزرگ 360 در سال 2010 نیومدن و 360 رکورد میزنه :d باندل های MW2 و ME2 کار خودشون رو کردن انگار !! میمونه باندل FFXIII و باندل جذاب Halo 3 : ODST & Forza Motorsport 3 که بهار میاد !! امسال باندل بارون میشه بازار !! :d
توسط Ashkan
جمعه, 12 مارس 2010 07:57
واقعا تعجب بر انگیزه !!!! فکر می کنم با عرضه ی HR همه انتظار داشتن فروش PS3 خیلی خیلی زیاد بشه ولی من فکر میکنم با عملکرد عالی مایکروسافت در زمینه ی شبکه ی XBL و هم چنین مولتی کردن برخی از عناوین PS3 مایکروسافت توانست سونی را جا بگذارد و به این فروش قابل توجه دست پیدا بکند .
البته قرار گرفتن HR در رده ی دهم با توجه به اینکه بازی انحصاریه زیاد عجبیب نیست .
ارسال نظر: